Tavastialle uusi ohjelmavastaava

21-vuotias Mikko Merimaa on Suomen ikonisimman rock-klubin uusi kiinnitys.

Tavastia-klubin uudeksi ohjelmavastaavaksi on nimitetty Mikko Merimaa. Nimitystä ennen hän vastasi Tavastian lipunmyynnistä ja markkinoinnista ja on ollut mukana keikkabuukkauksissa.

”Mikko on ollut mukana Tavastian ohjelmatyössä jo muutaman vuoden, ja hän on osoittanut olevansa osaava, aktiivinen sekä asiasta innostunut ja hänellä on riittävät eväät ottaa vastuullisempi rooli Tavastian ohjelmabuukkauksessa”, kertoo Tavastian toimitusjohtaja ja Mikon isoisä Juhani Merimaa.

”Yhtiö on hyvässä kunnossa, ja Mikko edustaa jatkuvuutta organisaatiossamme. Hän on jo osoittanut yhteistyökykynsä eri tahojen kanssa”, kommentoi Tavastian hallituksen puheenjohtaja Pekka Görman.

Mikko Merimaalla on 21 vuoden iästään huolimatta laaja-alainen kokemus tapahtuma-alalta. Lukion ohella hän työskenteli Tiketti Oy:n asiakaspalvelussa, ja täyspäiväisesti hän aloitti Tiketissä myyntiosastolla tapahtumakoordinaattorina heti ylioppilaaksi valmistuttuaan.

”On ollut suuri kunnia työskennellä Tavastia-klubilla jo parin vuoden ajan. Otan tämän pestin vastaan suurella innostuksella sekä nöyryydellä”, Mikko Merimaa toteaa.

Vuonna 1970 perustettu Tavastia juhlii 50-vuotisiaan ensi vuonna. Viime vuonna Tavastialla järjestettiin ennätysmäärä loppuunmyytyjä keikkoja. Pekka Görman ja Juhani Merimaa jatkavat edelleen työtään Tavastialla.