Taylor Swiftin uusi albumin rikkoi Spotifyn striimausennätyksen alle vuorokaudessa

Swift yllätti julkaisemalla levystään erikoispainoksen, jonka myötä uusia kappaleita on peräti 20.

22.10.2022

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swiftin kymmenes studioalbumi Midnights ilmestyi perjantaina. Poikkeuksellisesti levyltä ei julkaistu ennakkoon yhtään kappaletta, mutta artisti jakoi faneilleen somessa erilaisia vihjeitä albumin sisältöön liittyen.

Swift on kertonut albumin olevan tarina kolmestatoista unettomasta yöstä hänen elämänsä varrelta. Hän on kuvaillut levyä ”matkaksi kauheiden ja ihanien unien läpi”.

Kappaleet ovat pääosin Swiftin ja hänen pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, tuottaja-biisintekijä Jack Antonoffin käsialaa. Albumin ainoa vierailija on Lana Del Rey, jonka laulua kuullaan Snow On the Beach -kappaleessa.

Spotify ilmoitti alle vuorokausi albumin ilmestymisen jälkeen, että Midnights on eniten striimauksia yhden päivän aikana saavuttanut levy koko alustan historiassa.

”Tavallisen” 13 kappaletta sisältävän levyn lisäksi albumista on julkaistu Midnights 3 A.M. Edition -versio, jossa kokonaisuuden loppuun on lisätty seitsemän lisäkappaletta.

Erikoispainos ilmestyi suoratoistopalveluihin kolme tuntia varsinaisen albumin jälkeen, eli nimensä mukaisesti kolmelta aamuyöstä. Näistä kappaleista osaa on ollut tekemässä ja tuottamassa Swiftin kanssa aiemmin työskennellyt Aaron Dessner.

Kuuntele albumi ja katso uusin musiikkivideo Anti-Hero alta.

Lisää luettavaa