Teenage Time Killersin debyyttialbumi ennakkokuuntelussa – superbändin nimilistalla komeilevat muun muassa Dave Grohl, Corey Taylor, Randy Blythe ja Jello Biafra

25.07.2015

Uusimmassa superyhtyeessä Teenage Time Killers ei tähdistä tai egoista ole pulaa. Kitaristi Mick Murphy ja Corrosion of Conformityn rumpali Reed Mullin perustivat yhtyeen helmikuussa 2014 ja nyt sen riveissä on tiedettävästi jo noin kolmekymmentä jäsentä. Rock- ja punknimistä koostuvasta joukosta mainittakoon muutamia ”ujoja” nimiä: Dave Grohl, Slipknotin ja Stone Sourin Corey Taylor, Dead Kennediesin laulaja Jello Biafra, Lamb of Godin laulaja Randy Blythe, Queens of a Stone Agesista ja Kyussista tunnettu basisti Nick Oliveri, Bad Religionin kitaristi Brian Baker, Sun O))):n Stephen O’Malley ja Alkaline Trion Matt Skiba. Mukana on myös jäseniä esimerkiksi The Misfitsistä, Red Fangista, Black Flagista, Soulfysta ja Goatsnakesta.

Nyt Teenage Time Killers on tarjonnut The New York Timesin kautta ensiesittelyyn debyyttialbuminsa Teenage Time Killers: Greatest Hits Vol 1. Itsevarmuutta ei nimellä tunnu puuttuvan.

Levy julkaistaan virallisesti 31. heinäkuuta. Taylor ja Biafra pysyvät laulajan paikoilla, mutta multi-instrumentalisti Grohl soittaa bassoa yhdellätoista albumin kahdestakymmenestä kappaleesta.

Täältä pääset The New York Timesin ennakkokuunteluun.

Lisää luettavaa