Tehosekoitin soittaa myös Helsingin jäähallissa

Hajua & energiaa luvassa syksyllä.

Tero Ahonen

Tehosekoitin tiedotti paluustaan, näyttäytyi Emma-gaalassa ja julkisti liudan festarikeikkoja. Comeback-sykliin kuuluu tietenkin myös jäähallikeikka, ja nyt sellaisenkin saa merkkailla kalenteriin.

Tehosekoitin esiintyy Helsingin jäähallissa lauantaina 31. lokakuuta Hajua & energiaa -otsikolla kulkevassa konsertissa. Liput maksavat 39,90 euroa ja niiden myynti alkaa Ticketmasterissa 9. maaliskuuta kello 9.

”Jäähallikeikka tarkoitti junnuna Amerikan show’ta ja rekvisiittaa sekä välähdystä suuresta maailmasta. Siellä tuli aikoinaan nähtyä monituiset heavysankarit. Omasta konsertista Nordiksella saattoi teininä vain haaveilla, joten kun yhtäkkiä tämä onkin mahdollista, haluamme pyrkiä tähän ideaaliin siitä silloin koetusta energiasta ja maagisuudesta. Klassinen rockshow, lamput hernemaissipaprikaa, hiilihapposavua ja sitä rataa… old school mutta buli, tätä on luvassa”, kitaristi Matti Mikkola kertoo.

”Jos Tehis on koskaan pyörinyt levylautasella, niin tänne kannattaa hankkiutua! Tuotantoa pengotaan nurkkia myöten, ja ehkäpä niille ’eka demo oli paras’ -tyypeillekin tarjoutuu mahdollisuus hyväksyvään nyökkäykseen. Keikan nimeä kysyttäessä tuli mieleen vain treeniksellämme aikanaan ollut Dannyn Valoa ja energiaa -juliste, johon joku oli sutannut ’hajua’. Läppänä heitetty titteli alkoi kuitenkin pienen maistelun jälkeen tuntua bändistä oikeastaan aika osuvalta. Pannaan haisemaan”, solisti Otto Grundström jatkaa.

Hajua & Energiaa: Estradilla Tehosekoitin
La 31.10.2020 Helsingin jäähalli
Liput 39,90 €