Temper2 esittelee uuden projektinsa, muttei kuoppaa vanhaa

Tmpr julkaisi ep:llisen deep housea.

22.04.2022

Markus Rauramo on tehnyt bassomusiikin ja räpin fuusiota Temper2-aliaksella jo vuosien ajan. Elektronisen musiikin syvempiä alalajeja tutkiskelua varten hän lanseerasi tänään Tmpr-projektin, jonka esikois-ep on samalla julkaistu.

”Viimeiset puolitoista vuotta olen suunnitellut proggista, jossa ilmaisutapa ja biisit olisi vapaammassa ja vaihtoehtoisemmassa muodossa ilman kaupallisia paineita. Uusi projekti mielestäni vaati myös uuden artistialiaksen, jonka alla päästä toteuttamaan visiotani”, Rauramo kertoo.

Flickering Lights in the Darkness -ep on tummasävyistä ja melodista deep housea.

”Ep:n biisit kertoo pimeydestä, joka tuntuu peittävän kaiken alleen. Eristäytyneisyydestä ja syvästä ulkopuolisuuden tunteesta. Synkkää musiikkia tanssimiseen kun liekki sisällä on miltei palanut loppuun.”

It Was Just a Dream -biisillä laulaa Caps, jonka melankoliaan dipattua ääntä on kuultu aiemmin esimerkiksi Suomen kenties suosituimman deep house -tuottajan ja isoveljensä Yotton muutamalla kappaleella. Ep:n päättävällä Monestary-kappaleella lausutaan Lordi Byronin runo Darkness, joka kertoo niinkin valoisasta aiheesta kuin maailmanlopusta.

Sitä ei ole kuitenkaan aivan vielä luvassa! Rauramo lupailee, että Tmpr-projektin ep saa vielä tänä vuonna jatkoa kahdesta muusta ep:stä, ja Temper2 aktivoituu festivaalikeikoille.

Lisää luettavaa