The Flaming Lips soitti kaksi klassikkolevyä hautausmaalla: katso The Soft Bulletin- ja Dark Side of the Moon -livefilmatisoinnit

21.06.2011

Kiitos innokkaan harrastajakuvaajan, saamme todistettavaksemme molemmat keikat YouTubesta kokonaisuudessaan ja jopa ihan mukiinmenevällä äänenlaadulla.

Kuva: Anton Vanha-Majamaa

The Flaming Lipsin psykedeliapopparit eivät ole mitään välimallin jätkiä. Tämän hetken etiketti, eli klassikkoalbumien uusintakierros, saa sekin näiden amerikkalaismuusikoiden räpylöissä persoonallisen käsittelyn.

Viime viikolla yhtye painui kahdeksi päiväksi Los Angelesin Hollywood Forever -hautausmaalle. Ensimmäisenä iltana kahlattiin läpi vuonna 1999 julkaistu altsurockin merkkiteos The Soft Bulletin. Heti seuraavana iltana oli sitten vuorossa rockin Pietarinkirkko, Pink Floydin Dark Side Of The Moon (jonka Lips on lämmitellyt uudelleen studiossakin).

The Soft Bulletin -videota pääset katsomaan tästä ja Dark Side Of The Moonia tästä.

Flaming Lips ei muutenkaan tallaa sitä kaikkein tavallisinta polkua. Huhtikuussa yhtye toimitti neljä uutta biisiä kuunneltavaksi syötäviin, kumimaisiin pääkalloihin tungettuina usb-tikkuina.

Nyt Wayne Coyne ja kumppanit ovat siirtyneet astetta pidemmälle ja uhkailevat fanejaan seuraavaksi vaginoilla ja sikiöillä. Jos kiinnostuksesi jostain syystä heräsi, ihmettele täällä lisää.

Lisäksi Coyne mainitsi Twitterissä miksausvaiheessa olevasta Flaming Lipsin ja Nick Caven yhteiskappaleesta. Hyvä!

Lisää luettavaa