The Rolling Stones julkaisi uutta musiikkia – mukana Lady Gaga ja Stevie Wonder

Rock-veteraanien uusi albumi ilmestyy muutaman viikon päästä.

01.10.2023

The Rollings Stonesin 24. studioalbumi Hackney Diamonds ilmestyy 20. lokakuuta. Levyn ensimmäinen single Angry julkaistiin syyskuun alussa, ja lisää näytteitä saatiin perjantaina uuden singlen muodossa. Tuoreessa Sweet Sounds of Heaven -kappaleessa on mukana kaksi vierailijaa: lauluosuuksissa kuullaan Lady Gagaa, ja kosketinsoittimia soittaa Stevie Wonder.

Hackney Diamonds -albumilla on 12 uutta kappaletta ja sen on tuottanut Grammy-palkittu Andrew Wyatt, joka on työskennellyt muun muassa Post Malonen, Iggy Popin ja Elton Johnin kanssa. Levy on Rollareiden ensimmäinen uutta musiikkia sisältävä julkaisu sitten vuonna 2005 ilmestyneen A Bigger Bang -albumin. Se on myös ensimmäinen albumi rumpali Charlie Wattsin kuoleman jälkeen. Vuonna 2021 menehtynyt Watts kuitenkin esiintyy levyllä, sillä hän ehti äänittää osuutensa kahteen kappaleeseen. Muut rumpuosuudet hoitaa Steve Jordan.

Uudesta singlestä on julkaistu sekä pidempi lähes seitsemän ja puoliminuuttinen versio että lyhyempi viisiminuuttinen sovitus. Kumpikin on kuunneltavissa alta.

Lisää luettavaa