Toimittaja haukkui Meg Whiten huonoksi rumpaliksi, Jack Whiten toinen ex-vaimo käski tätä pitämään v*tun turpansa kiinni, homma lähti käsistä

Mutta mitä mieltä Lars Ulrichista?

16.03.2023

Sekä poliittisesti konservatiivisille sivustoille että suurelle yleisölle suunnatuille sivustoille kuten Daily Beast kirjoittava toimittaja Lachlan Markay sohaisi ampiaispesää pari päivää sitten tavalla, jota tuskin kukaan osasi odottaa.

Konservatiivisen National Review -sivuston artikkelissa hehkuteltiin The White Stripesin Seven Nation Army -kappaletta. Lachlan Markay linkkasi jutun Twitterissään ja sanoi twiitissään, miten Meg White on huono rumpali.

”Tragedia White Stripesin suhteen on se, että he olisivat olleen paljon parempia, jos heillä olisi ollut edes kohtalainen rumpali. Joo joo, tiedän kyllä kaikki ”soundi on tarkkaan harkittu” -selitykset. Olen pahoillani, Meg White oli surkea, ja mikään bändi ei ole parantunut sillä, että heillä on paska lyömäsoittaja.”

Markayn twiitti lähti saman tien viraaliksi, ja siiihen tuli tuhansia kommentteja. Markay joutui vihaisen viestiryöpyn jälkeen salaamaan omat twiittinsä. Hän myös poisti twiitin sen lähti viraaliksi lähtemisen jälkeen. Lukuisat muusikot näkivät twiitin. Muun muassa Questlove ja leegio muita muusikoita puolusti Meg Whitea ja tämän soittotyyliä. Jack Whiten Meg Whiten jälkeinen (nykyään jo ex) vaimo Karen Elson käski suoraan toimittajaa pitämään vitun päänsä kiinni.

Nyt Markay kertoo, miten twiitti oli läppä, eikä hän oikeasti ole sitä mieltä, että Meg White on paska rumpali. Samalla hän pyysi anteeksi kaikilta naispuolisilta muusikoilta.

”Te kaikki olette varmaan nähneen typerän (ja nyt jo poistetun) twiittini White Stripesiin ja Meg Whiteen liittyen. Se oli liioiteltu mielipide bändistä ja Meg Whitesta rumpalina, ja suoraan sanottuna kaikin puolin kammottava. Pikkumainen, ärsyttävä, kaikin puolin väärin. Eikä vain siksi, että sain ansaittua satikutia siitä, mutta myös siksi, etten oikeasti ole sitä mieltä! Rakastan White Stripesia, rummut mukaan lukien. En tiedä, näkikö Meg White twiittiäni. Toivottavasti ei, sillä ei varmasti ole kivaa saa tuollaista palautetta täysin tuntemattomalta ihmiseltä”, Markay kertoi ja jatkoi:

”Meg White, olen pahoillani. Olen myös pahoillani kaikille naispuolisille musiikkibisneksessä oleville, jotka saavat kuulla tällaista vähättelyä päivästä toiseen. Minun pitää harkita sanojani jatkossa paremmin. Olen pohtinut, mistä tämä kaikki viha – täysin ansaittu sellainen – minua kohtaan oikein tuli. Miksi kirjoitin, mitä kirjoitin? En oikeasti ole sitä mieltä (mitä twiittissäni sanoin), enkä mielestäni ole sellainen kusipää, kuin twiitti antaa minun ymmärtää olevan. Ehkäpä vastaus on siinä, että tällainen mielipiteiden tykittely on jotain sellaista, mistä saamme palkkion huomion ja (twiittien) katselukertojen muodossa. Tuin näitä rakenteita olemaan netissä tarpeettoman provosoiva ja väärällä tavalla rankka mielipiteeni kanssa (mitä mieltä en edes oikeasti ollut).”

Lisää luettavaa