Tommi Korpela ja Mimosa Willamo tähdittävät suomalaisyhtyeen uutta videota – katso täältä

Komea, komea video!

15.12.2021

Viisihenkinen kotimainen surf rock -yhtye Mary Ann Hawkins on julkaissut uuden kappaleen.

Hawkinsmania-nimiseen biisiin on tehty myös video, jossa näyttelevät Tommi Korpela, Mimosa Willamo, Ville-Pekka Salminen, Ilkka Hildén ja Panu Salonen.

Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa. Mary Ann Hawkins on tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita sekä kaksi ep:tä. Svart Records julkaisee yhtyeen kokopitkän albumin keväällä 2022.

Hawkinsmania kuvaa sitä hetkeä, kun olet Tommi Korpela, olet juuri jättänyt skootterisi korjaamolle, saat avata oluen ja laittaa Mary Ann Hawkinsin soimaan. Sitä tunnetta, kun olet Mimosa Willamo ja seuraavat kaksi minuuttia voit omistaa pelkästään itsellesi sekä surf rockille”, yhtye kertoo.

Yhtyeen omaa nimeä kantava debyyttialbumi ilmestyy 20. päivä toukokuuta 2022 ja on ennakkomyynnissä nyt. Julkaisua ennen yhtyeeltä ilmestyy kolme digitaalista singleä, ja niistä ensimmäinen, Hawkinsmania, löytyy suoratoistopalvelusta perjantaina 17. päivä joulukuuta. Bändi  juhlistaa singlen julkaisua keikallaan Lopez Y Lopez -ravintolassa Helsingin Teurastamolla samana iltana. Keikan Facebook-sivun löydät täältä.

Katso video alta.

 

 

 

Lisää luettavaa