Tommy Lindgren, Paleface, Redrama ja Ricky-Tick Big Band vielä kerran yhdessä lopettamisesta huolimatta: ”Once inna lifetime -tsäänssi”

Vielä kerran!

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana palaa yhden keikan ajaksi Savonlinnan Oopperajuhlille.

Tommy Lindgrenin, Palefacen ja Redraman sekä Ricky-Tick Big Bandin päätti uransa kolmeen loppuunmyytyyn keikkaan loppuvuodesta 2019 Helsingin Tavastialla.

Bändi tekee nyt paluun. Erikoiskokoonpanon voi nähdä ensi kesänä Olavinlinnassa Savonlinnan Oopperajuhlilla 3. päivä heinäkuuta 2022.

Soundille RTBB:n kapellimestari-säveltäjä Valtteri Laurell Pöyhönen toteaa leikkisästi, miten ”saattaa olla rap-artisteille ainoa tilaisuus elämässä päästä esiintymään Savonlinnan Oopperajuhlille” ja jatkaa:

”Tää oli niin spessu idea, että oli pakko lähtee messiin! Suunnittelen tälle keikalle läpileikkausta meidän kolmen levyn biiseistä, mutta niin että sähköiset elementit on ihan minimissään. Otetaan big bandistä kaikki soivat tehot irti hienossa akustiikassa.”

Tommy Lindgren puolestaan kertoo paluusta seuraavaa:

”Kelattiin, ettei me nyt vielä palata, mutta toisaalta: oopperajuhlat? Once inna lifetime -tsäänssi räppärille. Eikä tuolla kauheasti varmaan big bändejäkään ole ollut.”

Lipunmyynti Oopperajuhlien keikalle alkaa 21.2. Festivaalien koko ohjelmaan pääsee tutustumaan osoitteessa oopperajuhlat.fi.

Lisää luettavaa