Töölön Ketterä julkaisi uutta musiikkia – mukana mies, jonka ansiosta Matti 8 jatkoi räppäämistä

05.04.2017

Töölön Ketterä julkaisi tänään uuden singlensä Huolel, jolla kuullaan säkeet myös Kubelta. Vesta-vierailun sisältäneen Valitsemaanne numeroon -biisin jälkeen PME:lle levyttävä duo palaa aggressiivisempaan grimesoundiin.

Pari vierailija-aiheista kysymystä 00100-postinumeron suuntaan ja sitten kappaleen pariin.

Kube on vieraillut kaikenlaisilla profiileilla varustettujen artistien biiseillä Eevil Stööstä Cheekiin. Millaisena te näette Kuben statuksen musiikkikentällä?

Matti 8: ”Kube on vaikuttanut meidän musiikkiin ihan alusta asti todella paljon. Aloin itse asiassa räppäämään uudelleen Kuben keikan jälkeen 2014. Siinä oli sellanen parin vuoden räppitauko, johon sain uutta boostia Kuben keikalta. Suuri arvostus jäbää kohtaan ja olen aina kelannut, että pakko päästä tekemään hänen kanssaan biisi heti, kun siihen on mahdollisuus.”

Handshaking: ”Kube on älyttömän ahkera ja tuottelias eikä välitä liikaa turhista lokeroista ja muiden profiileista. Hän tekee mielestäni musaa tosi ennakkoluulottomasti ja yhdistää erilaisia yleisöjä – jollain tapaa hyvin riippumaton tietynlaisista skeneistä ja tyyleistä. Tekee mitä haluaa, se on arvostettavaa.”

Miten Kube lopulta päätyi Ketterä-träkille ja miten hänen feattinsa toimii?

Matti 8: ”Featti toimii omasta mielestäni tosi hyvin ja puhuttiin, että tehdään nimenomaan grimebiisi, koska Kubekin fiilaa grimea todella paljon. Biisi meni luontevasti vähän rankempaan soundiin. Ollaan tehty yhdessä musaa studiolla jo vuosi sitten tammikuussa ja siitä asti ollut puhetta asiasta. Nyt Aleksi Nurmi tuotti sopivan biitin ja featti vaan tapahtui luontevasti.”

Handshaking: ”Kube toimii tässä biisissä mielestäni hyvin. Hän tulee vähän salakalavasti ihan loppusuoralla ja paketoi biisin. Kube sulkee biisin huolettomalla tyylillään teurastaen oman versensä ja iskee kovaa.”

Rajataan touhu eläviin artisteihin, ei väliä onko Suomesta vai muualta: nimetkää artisti, jotka haluaisitte vieraaksenne biisille.

Matti 8: ”Paperi-T. Henri on meidän pomo Radio Helsingillä ja vaihtoehtoisen räpin ehdoton bossi. Älykäs äijä, jonka kanssa olisi hienoa tehdä yhteisbiisi.”

Handshaking: ”Daft Punk. Maailman kovin bändi. Fanitan sitä kaikista eniten kaikista.”

Töölön Ketterän French touch -biisiä odotellessa uusi single Huolel:

Lisää luettavaa