Toronto Raptors voitti historiallisesti NBA:n mestaruuden – joukkueen tunnetuin fani juhlisti julkaisemalla kaksi uutta biisiä

Löikö Drake sisään? No kaksi uutta biisiä.

Youtube

Drake on Toronto Raptorsin virallinen ”brändilähettiläs” joka tarkoittaa sitä, että Drake reppaa omaa tiimiään, pitää show’ta yllä kentän laidalla ja erinäisten tietojen mukaan suosittelee pelaajille siirtymistä Torontoon. Toronto kun ei ole välttämättä urheilullisesti se mielenkiintoisin kaupunki, jos puhutaan koripallosta ja vaihtoehtoina olisi vaikkapa jokin lämpimämpi mesta, etenkin jos et ole kotoisin Kanadasta. Näin ollen myös Drake saattaa ottaa potentiaalisen tulevan pelaajan luurin päähän.

Toronta Raptors meni ja teki historiaa olemalla historian ensimmäinen kanadalainen joukkue joka voitti NBA:n mestaruuden. Joukkuetta oli vastassa Golden State Warriors, joka oli lähellä voittaa mestaruuden kolmatta kertaa putkeen (ns. 3-peat). Näin ei käynyt.

Voitto sai aikaan valtavat juhlat ympäri maata ja myös Drake päätti juhlistaa mestaruutta. Lopputuloksena kaksi biisiä sisältävä The Best In The World Pack. Omerta ja Money In The Grave on räpimpää Drakea ja jälkimmäisellä biisillä vierailee Rick Ross. Varsinaista korismmeininkiä ei siis kappaleilla kuulla.

Edellisen kerran Drake julkaisi musiikkia viime vuonna. Scorpion on tupla-albumi, jolta löytyy 25 biisiä. Osa on katsonut, että Drake hyödyntää Raptorsin menestystä oman uransa pönkitykseen. Osa taas ei välttämättä olisi kiinnostunut koko joukkueesta ilman Drakea. Jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä kuuntelemalla biisit alta.