Tosi fantsua hei: The Flaming Lips teki 24 tuntia pitkän biisin

31.10.2011

Kappaletta streamataan paraikaa omalla nettisivullaan. Jos kuuntelet biisin alusta loppuun, ota yhteyttä, haluamme vilpittömästi tietää millainen kokemus se oli.

Kuva: J. Michelle Martin-Coyne / flaminglips.com

Onpahan taas hauskaa ja kivaa. Sekorockin suuruus (vai onko oikeampi termi jo ’yhä kauemmas ulapalle ajelehtiva entinen suuruus’?) The Flaming Lips julkaisi vähän aikaa sitten ep:n karkkipääkallon sisään upotetulla muistitikulla, ja nyt bändi esittelee reteät 24 tuntia pitkän biisin. Tätähän on odotettu. Täten julistamme kilpailun: arvioi Flaming Lipsin uusi biisi ja voit voittaa jotain hauskaa toimituksen levyvuoresta. Arvion muoto ja pituus ovat vapaat, rankkaaminen suoritetaan hetken mielijohteesta, arviointiperusteet keksitään lennosta. Kuten on varmaan keksitty tuo biisikin. Kirjoita teksti kommenttikenttään tai lähetä se vaikka meiliosoitteeseen saku (piste) schildt (ät) popmedia.fi.

Ja täällä sitä voi kuunnella.

On Flaming Lips -rintamalla jotain kiinnostavampaakin uutista liikkeellä: bändin johtohahmo Wayne Coyne kehui NME:lle tehneensä ”oikein hyvän” kappaleen Nick Caven kanssa. Sitä odotellessa.

Lisää luettavaa