Trump lahjoitti Kim Jong-Unille Elton Johnin Rocket Manin – Tajusitko? Rocket Man? Ydinvoima? Ahaha

Donald Trump on kovin tykästynyt uuteen pohjois-korealaiseen ystäväänsä.

07.07.2018

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keksi viime vuonna hassun sanaleikin.

Kun Yhdysvallat ja Pohjois-Korea vielä tuolloin olivat virallisesti ns. riidoissa viimeksi mainitun maan ydinvoimaohjelman takia, Trump alkoi kutsua Pohjois-Korean diktaattoria haukkumanimellä ”little rocket man”. Ja sehän oli hassu juttu, koska Elton Johnin yksi kuuluisimmista hiteistä on myös nimeltään Rocket Man. Haha!

Nyt tämän vuoden puolella asetelmat ovat kääntyneet päälaelleen, kun Trump kuukausi sitten tapasi pienen rakettimiehen ja ihastui häneen kovasti. Maansa johtajien keskinäinen tapaaminen Singaporessa ei päättynyt millään lailla siihen, että Pohjois-Korea olisi luvannut vähentää ydinvoimakokeilujaan edes hitusen. Mutta siellä kuulemma puhuttiin sentään niinkin tärkeistä asioista kuin Elton Johnista.

Kim Jong-Un oli nimittäin tunnustanut Trumpille, ettei hän itse ollut ikinä kuullut kyseistä biisiä. Ja koska Trump haluaa nykyään olla Kimin kaveri, hän päätti tehdä ystävyyden eleen: hän lähetti Pyongyangiin juuri matkustaneen Yhdysvaltain ulkoministerin Mike Pompeon mukana Kimille lahjan – eli Rocket Manin fyysisen sinkun.

Sinkun kansilehteen Trump vielä omisti Kimille käsinkirjoitetun viestin ja nimmarinsa. Että näin sitä kansainvälistä politiikkaa hoidetaan popmusiikin avulla.

Mitään tietoa ei ole siitä, mitä mieltä Elton John episodista on.

Lisää luettavaa