Tuliko mokailtua internetissä? Känniviestejä yksi liikaa? Nyt voit poistaa itsesi digimaailmasta kokonaan yhdellä kätevällä ohjelmalla

Viimein voit toteuttaa "en mä edes haluaisi olla Facebokissa, pitäskö erota" -uhkauksesi!

28.11.2016

Tuliko taas mokailtua internetissä? Lähetitkö keskellä yötä kello 02.00 viestin Facebookin chatissä, jota ei olisi pitänyt lähettää? Väsyttääkö sinuakin Twitterissä riitely anonyymien nimimerkkien kanssa?

Yhä useammat kertovat, miten alkavat olla kyllästyneitä nettiin ja sosiaaliseen mediaan. Ruotsalaiset ohjelmoijat Wille Dahlbo ja Linus Unnebäck ovat tehnet ohjelman nimeltä Deseat.me, jonka avulla käyttäjä voi poistaa kaikki Gmail-sähköpostiohjelmaan ja -tiliin kytköksissä olevat nettisivustonsa täydellisesti.

Ohjelma toimii tällä hetkellä ainoastaan Gmailiin liitettyjen sivustojen kanssa, mutta sen periaate on yksinkertainen: ohjelma etsii kaikki ne sivustot, joihin olet kirjautunut Gmail-ohjelman avulla. Tämän jälkeen ohjelma kysyy, mitä haluat tehdä: poistaa käyttäjätilisi kokonaan, pitää sen tai vaihtoehtoisesti lopettaa sivuston seuraamisen. Tämän jälkeen Deseat.me antaa sinulle suoran linkin sivulle, minkä kautta voit erota esimerkiksi Facebookin kahleista.

Koska suurin osa maapallon ihmisistä käyttää Gmail-sähköpostiohjelmaa, Deseat.me:n avulla on helppo heiluttaa viimein se lopullinen keskisormi verkkomaailmaa kohtaan, ryhtyä luddiitiksi ja siirtyä elämää oikeaa elämää Suomen kauniissa luonnossa – siellä se elo on varmasti parempaa ja aistikkaampaa.

Sivustolle pääset tästä.

Lisää luettavaa