Tunnistatko kirjalliset viittaukset? Lasten hautausmaa koosti soittolistan

Kristiina Vaaran ja Tuomo Mannosen soittolista keskittyy kappaleisiin, jotka liittyvät kirjallisiin tuotoksiin.

18.03.2020

Hallitus on kehottanut ihmisiä välttämään ylimääräisiä ihmiskontakeja ja pysyttelemään mahdollisuuksien mukaan kotioloissa. Neljän seinän rajaama tila saattaa käydä ahtaaksi jossain vaiheessa, mutta musiikki, kirjallisuus ja elokuvat tarjoavat eskapismia näihin poikkeuksellisiin olosuhteisiin.

Lasten hautausmaa saa kunnian aloittaa juttusarjan soittolistoista taisteluun tylsistymistä vastaan. Yhtyeen Kristiina Vaara ja Tuomo Mannonen viettävät kumpikin tahoillansa korona-aikaa ja aikovat käyttää sen lukemiseen, lepäilyyn ja biisien tekemiseen. Lasten hautausmaan kappaleet sisältävät useita viittauksia kirjallisuuteen, joten kaksikon koostama soittolista keskittyy kappaleisiin, jotka liittyvät kirjallisiin tuotoksiin. Laita lista alta soimaan ja yritä keksiä jokaisen biisin lähdeteos!

Ja vinkkinä vielä, että vaikka kirjastot ovat kiinni, e- ja äänikirjoja voi lainata kirjastokortilla verkosta. Katso ohjeet kirjastosi nettisivuilta.

Lasten hautausmaan soittolistan bonuskappaleina ovat Kollaa kestää -yhtyeen Jäähyväiset aseille ja Rytmihäiriön Ufojen kosminen viesti, joita ei löydy Spotifyn valikoimista.

Lisää luettavaa