Tuota noin, Shiningin Niklas Kvarfoth vetää nyt verellä läträämisen pikkuisen överiksi

23.08.2012

Metallimusiikillako ei voi enää shokeerata? Hyviä unia vaan kaikille.

Kuva: Elin Strigå

Shiningin Niklas Kvarforth on tunnetusti aika hämärä kaveri. Mielenterveysongelmista kärsinyt, itsensä viiltelemisestä taiteenlajin tehnyt ja kättään sytkärillä keikoilla grillaava black metal -muusikko vie rutiininomaisesti juttunsa aika pitkälle, mutta tällä kertaa mennään sellaisille leveleille, ettei tätä videota oikein kehtaa ikärajattomalle saitille upottaa.

Shining julkaisee 29. lokakuuta Redefining Darkness -albumin, ja levyn promovideo (kai?) antaa ymmärtää, että Kvarforth aikoo tosiaan päräyttää maailmaan jotain häijyä. Siis ainakin tuon videon ällötys- ja verimäärästä päätellen. Tai voi hyvin olla, että Kvarforth trollaa nyt vahvasti, mutta heikkovatsaisena miehenä en pätkää niin tarkasti katsonut. Kertokaa joku jos on feikkiä.

Nyt on varmaan mielenkiintosi herätetty, mene siis ja tsiigaa mistä on kyse. Kuitenkin haluat. Mutta aika saatanan kuvottavaa stuffia linkin takaa löytyy, että omalla vastuulla. Kommenttiosion päällimmäinen heitto herättää tosin hilpeyttä: ”The Christmas spirit is strong in this one.

Lisää luettavaa