Turkulaisille huippufestivaaleille uusia esiintyjiä – valitettavasti myös kansainvälinen supertähti joutui peruumaan keikkansa

Kesärauhaan uusia esiintyjiä.

10.04.2024

Kesärauhaa vietetään viidettä kertaa Turun Linnanpuistossa 7.–9. kesäkuuta. Esiintymisalusta Elektrolinna siirtyy tänä vuonna suurempaan paikkaan ja ohjelmisto vahvistui.

Mukaan saatiin kansainvälistä suosiota nauttiva Franc Moody sekä ympäri Eurooppaa kiertänyt Sofia Kourtesis, jonka musiikin äänimaisemassa yhdistyy Berliinin ja Etelä-Amerikan vaikutteet. Kesärauhan Elektrolinnan lauantai-iltaa tähdittää legendaarinen Darude.

Elektrolinnan ohjelmistoa vahvistavat myös Irene Kostas, suomenkielistä synapoppia tarjoileva Modem, elektronista musiikkia ja jazzia yhdistelevä Virta ja spesiaalin DJ LIVE -keikan tekevä Malla. Mukaan on saatu myös Miia Magia, turkulainen Nightradio ja monia muita.

Aiemmin Kesärauhaan julkistettu Ladyhawke on joutunut perumaan kesän Euroopan keikkansa. Korvaava esiintyjä sunnuntaille julkistetaan lähiaikoina samassa yhteydessä kuin perjantain pääesiintyjä.

Lisää luettavaa