Turussa chillataan ruumisarkussa – onko tässä yksi tulevaisuuden rap-nimistä?

Turkulainen rap on nousussa.

08.08.2016

Turusta on aina tullut mielenkiintoisia, omaperäisiä rapnimiä. Viimeisimpänä esimerkkinä mainittakoon eräs Tippa-T, joka kirvoittaa aina mielipiteitä suuntaan jos toiseen.

Nyt listaan on tulossa uusia tuoreita nimiä, joista yksi on Musta Hanhi. Musta Hanhi julkaisi viime viikolla uuden videon kappaleesta Chillaa. Turussa näemmä myös chillaaminen on hieman erilaista, kuten videolta saattaa havaita. Tässähän ollaan matkalla ruumiinavaukseen. Tsekkaa video alta.

Pelkkään Turun sisäiseen kisailuun ei tarvitse tyytyä, eiköhän Mustasta Hanhesta kuulla enemmänkin. Ainakin rahkeita riittää. Flow on venyvä ja tuo hieman mieleen yhdysvaltalaisen Trae tha Truthin. Biitit ovat tunnelmallisia ja usein varsin hidastempoisia. Silti agressiivisempikin puoli löytyy, kuten yhteiskappaleesta NCO:n kanssa voi havaita.

Turkulaisesta klikistä kannattaa painaa siis muitakin nimiä mieleen. Eiköhän nämä nimet tule silmissä vilisemään vielä uudestaankin. Mustan Hanhen ollessa eittämättä yksi potentiaalisimmista nimistä.

Lisää luettavaa