Tuskan sisäänpääsy ruuhkautui eilen pahasti – järjestäjä myönsi mokansa ja lupaa että tänään paremmin

Tuska tunnusti mokansa.

29.06.2019

EDIT kello 11.57: Tuska pahoitteli suoraselkäisesti eilisiä ongelmia juuri julkistetussa Facebook-kirjoituksessa.

”Festivaali on varautunut kaikessa 20 000 hengen mukaan, mikä on neljäsosan yli päiväkohtaisen kävijämäärän. Tuska-jengi on intohimoista, kun se juo, syö, kusee & kuuntelee musaa – ja niin pitää ollakin! Kiitos palautteesta ja kommenteistanne. Otamme kaiken nöyränä vastaan, opimme ja korjaamme tekemistämme. Te olette meille helvetin tärkeitä. Tästä tulee mahtava Tuska”, organisaatiosta kerrotaan.

Tuskan tämän aamun postauksen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Alkuperäisen uutisemme eilisistä ongelmista löydät alta.

*

Tuska-festivaali alkoi eilen.

Ihan kaikki ei mennyt putkeen, ja tämän tunnusti myös Tuska Facebook-sivullaan.

Rakas Tuska-väki! Sisääntulo festivaalille oli tänään iltapäivällä parin tunnin ajan kovin hidasta ja narikka meni tukkoon hyvin nopeasti. Olemme tästä erittäin pahoillamme. Ennakkorannekkeiden vaihto oli sujunut hyvin. Festivaaliperjantai oli tänä vuonna loppuunmyyty, eli jengiä oli tänään liikkeellä paljon. Moni festivaalivieras myös tuli mestoille samoihin aikoihin. Näin ollen ennakkorannekekaistoille syntyi ruuhkaa, joka aiheutui pääosin turvatarkastuksesta. Kun tilanne tuli tietoon, lisäsimme turvatarkastusresursseja ja jono alkoi vetää”, festivaaliorganisaatiosta kerrottiin ja jatkettiin samalla tunnustamalla oma moka:

”Tämä olisi tietenkin pitänyt osata ennakoida, mutta tästä opimme ja teemme tulevaisuudessa paremmin. Huomenna suurella osalla yleisöstä on jo ranneke, joten kaistaa tulla sisään on enemmän ja turvatarkastuksen suhteen ollaan valmiina. Narikan tukkeutuminen oli meidän inhimillinen moka. Nyt koko kapasiteetti on käytössä ja lisää tilaa pyritään järjestämään loppufestivaalin ajaksi. Pahoittelemme viivästymisestä aiheutunutta harmia. Viisastutaan tästä ja tehdään paremmin.”

Tänään Tuskan pääesiintyjänä nähdään thrash-legenda Slayer.

Lisää luettavaa