”Unelma turvapaikasta, jossa vanhat normit on unohdettu” – kuuntele täältä loppuvuoden upein suomalaiskappale

Ruissalo Ampingin video on julkaistu.

07.12.2023

Ruissalo Amping julkaisee toisen albuminsa Ruusupuutarha helmikuussa. Huomenna albumin nimikkokappale julkaistaan virallisesti singlenä. Kappaleesta on julkaistu tänään myös video, jonka voit katsoa alempaa.

Yhtye kertoo biisistä puolestaan seuraavaa:

”Ruusupuutarha-kappale on johdatus ja kutsu Ruissalo Ampingin kakkoslevyn ruusuiseen utopiaan. Se on unelma turvapaikasta, jossa jokaisella on vapaus olla kaunis ja lempeä. Kappaleen ja levyn rehellisen imelä kuvasto on vastalause kovuutta, ahtaita rooleja ja kurjia tulevaisuudennäkymiä tarjoavaan aikaamme. Tämä on romantiikkaa ja päiväunia maailmasta, jossa vanhat normit on unohdettu, paikasta, jota ei ole, mutta on kuitenkin, kaikkien paremmasta haaveilevien mielten syövereissä.”

Toisen albuminsa julkaisun myötä Ruissalo Amping nähdään keväällä julkaisukeikoilla. Kiertue alkaa 15.2.2024 Seinäjoelta, jossa yhtye esiintyy MARS-festivaalilla ja paikkana on mitä mainioin Bar15. Bändi juhlistaa levyään myös kotikaupungissaan Turussa 2.3. Dynamo-klubilla, 15.3. vuorossa on Tampereen G Livelab ja 16.3. Semifinal Helsingissä. Maaliskuun keikoilla mukana on myös juuri kehutun debyyttialbuminsa julkaissut Orvokki. Lisää keikkoja ilmoitetaan loppuvuoden aikana.

Ruissalo Amping on konsertoi ensi viikon lauantaina 16.12. Bar Loosessa juuri toisen albuminsa julkaisseen Musta Huone -yhtyeen kanssa. Samaisessa tapahtumassa illan avaa Elatu Nessa. Ennakkoliput konserttiin myy Tiketti.​​​​​​​

Samuli Virtasen johtaman yhtyeen kappaletta visualisoiva videoteos on Sonja Tolosen, Kalle-Erik Kososen ja Mikko Siipolan käsialaa.

Lisää luettavaa