Uran mahtipontisin kappale? – Haloo Helsinki! julkaisi uuden singlen

Toinen irroitus tulevalta albumilta.

Marek Sabogal

Haloo Helsinki! -yhtye palasi levytystauolta Lady Domina -kappaleen voimin. Se erosi kaikessa swingissään yhtyeen tuotannosta rajusti. Uusi single Piilotan mun kyyneleet ei tee yhtä selkeää pesäeroa aiempaan tuotantoon verratessa, mutta jotain uutta on siinäkin.

Piilotan mun kyyneleet -kappaleen kuvaillaan tiedotteella olevan ”power balladi” ja sitä se todellakin on. Biisi alkaa raukeasti, mutta lopulta nousee valtaviin mittasuhteisiin. Ollen varmasti yhtyeen uran mahtipontisin kappale.

Näin mahtipontista biisiä selkein rauhallisin osuuksin, ei yhtye ole ikinä julkaissut. Siinä suhteessa uusi biisi on varsin erilainen.

”Piilotan mun kyyneleet on haikea kuvaus menetetystä rakkaudesta, toivon elättämisestä ja kivusta. Biisi kuvaa sitä, kun on pakko päästää irti ja hyväksyä toisen eteenpäin meneminen. Joskus rakkaudesta voi joutua luopumaan tahtomattaan”, Elli kuvailee biisiä tiedotteella.

Sinkun voit tsekata alta. Kappale tulee löytymään yhtyeen seitsemänneltä albumilta, joka ilmestyy vielä myöhemmin tänä vuonna.