Vain Suomessa: musiikkitapahtuman tähtivieraaksi itse Kurikan jätti Juha Mieto

Tällaista Seinäjoella!

30.01.2019

Musiikin talvifestivaali MARS tekee Rytmikorjaamosta musiikkibisneksen ajankohtaisareenan jälleen 13.-16.2.2019.

”MARS on valtakunnallinen musiikkitapahtuma, joka järjestetään kymmenennen kerran 13.-16.2.2019 Seinäjoella Rytmikorjaamolla. MARS on päivisin musiikin ammattilaistapahtuma ja iltaisin koko kaupungin talvifestivaali. MARS on tarkoitettu niin alan ammattilaisille, tutkijoille, opiskelijoille kuin harrastajillekin”, kerrotaan festivaalien kotisivuilla täällä.

Rytmikorjaamolla kuullaan monenlaista puhujaa ja alan toimijaa, jotka kertovat musiikkibisneksen lainalaisuuksista ja vinkeistä aloitteleville artisteille(kin) . Nyt MARS on vetänyt todellisen ässän hihastaan ja ilmoitti, että on saanut vieraakseen itse Juha Miedon.

”Rakkaus lajiin, määrätietoinen treenaaminen, kaiken muun uhraaminen tavoitteiden eteen, kansainvälistyminen, henkilöbrändin rakentaminen, julkisuus ja sen lieveilmiöt, lopettaminen ja uusi elämä. Jos artisti haluaa päästä perämetsistä maailman huipulle (ja takaisin), todennäköisesti hän kulkee samaa latua kuin Juha Mieto. Oli tyyli sitten perinteinen tai vapaa”, MARS:in Facebook-sivuilla kerrotaan.

Tsekkaile päivitys alta.

Lisää luettavaa