Valta on vaihtunut – Ed Sheeran vastaa nyt Spotifyn kuunnelluimmasta kappaleesta

Ed Sheeran on laulanut tiensä niin ihmisten sydämiin kuin Spotifyn kaikkien aikojen kärkeen.

Drakella oli pitkään hallussaan Spotifyn kuunnelluin kappale. Draken One Dancea on kuunneltu Spotifyssa hulppeat yli 1,31 miljardia kertaa ja on yksi niistä monista jättihiteistä, mitkä ovat tehneet Drakesta Spotifyn striimatuimman artistin. Nyt valtaistuimelta syösty kappale löytyy vuonna 2016 julkaistulta Views-albumilta.

Niin vain on käynyt, että Englannin Tommi Läntinen eli Ed Sheeran vastaa nyt Spotifyn kuunnelluimmasta kappaleesta. Ed Sheeranin tänä vuonna julkaistulta ÷-albumilta löytyvä Shape of you -raita on noussut jättimäiseen suosioon ja sitä on luukutettu peräti 1,32 miljardia kertaa. Kappale oli yksi niistä singleistä, joilla Sheeran palasi levytystauoltaan. Joku voisi siis todeta tauon olleen varsin onnistunut.

Sheeranin Shape of you -kappale majailee kirjoitushetkellä sijalla 16 Spotifyn tämän hetken suosituimpien kappaleiden Top 50 -listalla. Drakea ei kyseisellä listalla näy, joten Sheeran kuronee eroa entisestään.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, miten kauan Ed Sheeran saa hallita titteliään.

Mikäli et tiedä mistä kappaleesta on kyse, niin voit kuunnella sen alta. Kaupan päälle saat myös yhden vuoden kuumimmista rap-hiteistä. Todettakoon, että live-esityksessä kuultavaa Lil Uzi Vertin XO Tour Llif3 -kappaletta on luukutettu Spotifyssa reippaat 400 miljoonaa kertaa, joten myös hänellä pyyhkii varsin hyvin.