Valtaosa suomalaisista ei harrastanut seksiä kesän festivaaleilla

Järjestimme yhdessä Kaalimato.comin kanssa suuren suomalaisen festariseksikyselyn. Kyselyyn on saatu sen verran vastauksia, että tohdimme julkistaa tulokset.

Suomen suven festivaaleille 25 % vastanneista lähtee musiikki 100-prosenttisesti mielessään, 100-prosenttisesti seksi mielessään puolestaan lähtee 11 % vastanneista, ja puoliksi seksiä ja puoliksi musiikkia juhlimaan lähtiessään ajattelevia oli 14 % vastanneista.

Siis vaikka 75 % vastanneista ajattelee ainakin jonkin verran seksiä festareille lähtiessään, vain 23 % vastanneista kertoi harrastaneensa seksiä viime kesän festivaaleilla! Siis 77 % vastanneista ei harrastanut seksiä lainkaan.

Eniten seksiä harrastettiin yksityisasunnossa (45 %), teltassa (31 %), hotellihuoneessa (19 %) ja autossa (18 %). 65 % vastanneista kertoi, että jompi kumpi osapuolista oli varautunut ehkäisyyn, hyvä! Sen kummempia seksivälineitä valtaosa vastanneista (80 %) ei ole festareille kantanut, mutta dildo oli mukana 6 % vastanneista.

Flaksi käy parhaiten yleisrockfestivaaleilla (39 %) ja heikoimmin jazzfestivaalilla (7 %). 30 % vastaajista ei koe olevansa normaalia estottomampi festivaaleilla, mutta silmää miellyttävät kanssajuhlijat saavat 31 % vastaajista estottomiksi. Musiikkigenreistä rock saa syttymään 21 % vastaajista, räppi ja metalli jäivät kutkuttavaan 10 % tasatilanteeseen, ja folk ei oikein tunnu sytyttävän (2 %).

Festariseksi ei ole johtanut pysyvämpään suhteeseen valtaosan kohdalla (69 %), mutta kuitenkin peräti 12 % vastaajista seurustelee edelleen festivaaleilta löydetyn kumppanin kanssa!

Tunnelman latistaja ei yllätä: kylmä sää pilaa 24 % vastaajan fiilikset. Festarihygienia ansaitusti kakkossijalla (20 %)