Valtava pettymys – Travis Scott peruu Suomen keikkansa

Myös Belly perui. Tilalla Nas.

15.08.2018

Blockfestilla on toistamiseen huonoa tuuria, kun Travis Scott peruu jälleen Suomen keikkansa. Viimeksi Scottin piti esiintyä Blockfestissa vuonna 2016. Huonoa tuuria on tuplasti, kun myös Belly peruu keikkansa.

Blockfest kertoo peruutuksesta seuraavasti:

”Travis Scott pakotettiin perumaan kaksi Euroopan keikkaansa, Pukkelpop -festivaaleilla Belgiassa sekä Blockfesteilla, MTV VMA -esiintymisensä takia. Tämä tapahtui täysin odottamattomalla aikataululla. Kanadalainen Belly on joutunut perumaan koko Euroopan kiertueensa terveydellisistä syistä. Festivaalin tuotanto on tehnyt hartiavoimin töitä tilanteen paikkaamiseksi, ja onnistui tiukasta aikataulusta huolimatta hankkimaan korvaavan artistin.”

”Blockfest on syvästi pahoillaan tapahtuneen johdosta, ja erityisen harmissaan artistien perumisesta kaikkien fanien puolesta.”

Korvaajaksi on saatu Nas, joka ei varmastikaan Rumban lukijoille esittelyjä kaipaa. Kerrottakoon sen verran, että räppäri julkaisi kesäkuussa Nasir-albumin, joten mahdollisesti klassikkobiisien joukossa kuullaan muutama tuore kappale.

Blockfest järjestetään tänä viikonloppuna. Tsekkaa lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa