Varoitus: Sami Hedberg laulaa Rammsteinia, Elvistä ja Lady Gagaa ensi kesänä Oulussa

Qstock tiedottaa esiintyjistään.

Qstock on avannut pelin ensi kesän osalta. Hardcore Superstarin, You Me at Sixin ja The Rasmuksen kaltaisten esiintyjien joukosta silmille suorastaan loikkaa The Comedians. Siitä kerrotaan tiedotteessa näin:

”Ihan omanlaisen ohjelmanumeron tarjoilee kotimaisten kärkikoomikoiden yhteenliittymä The Comedians. Heitettyään ensin stand up -show’n laulusolisti Sami Hedberg, rumpali Niko Kivelä, kitaristi Jacke Björklund ja basisti Mika Eirtovaara soittavat muun muassa Elviksen, Rammsteinin ja Lady Gagan biiseistä koostuvan cover-setin.”

Vaarana on, että kyseinen kokoonpano buukataan ensi kesänä myös muille festivaaleille, mutta toistaiseksi tälle altistumista voi välttää pysymällä pois Oulusta 27.–28. heinäkuuta.

Noh, vitsihuumori sikseen, on Qstockissa myös musiikillisilla ansioilla paikkansa lunastaneita artisteja kuten Gasellit, Pyhimys, Beast in Black,  Stam1na, Maj Karma, Amorphis, Von Hertzen Brothers, K-X-P, JVG, Elastinen, Anna Puu, Ellinoora, Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Michael Monroe ja Kaija Koo.

Kahden päivän lippujen myynti on alkanut juuri Ticketmasterissa 99 euron kappalehintaan.