Venäläinen aseharrastaja päätti yhdistää pistooliammunnan ja soittamisen – lippaan tyhjennys Piippolan vaarin säveliin on absurdein musiikkikokemus pitkään aikaan

13.05.2017

Tämä mies. Hän kuuluu parhaaseen A-ryhmään. Hän ei soita nuotteja sormilla, plektralla, jousella tai puhaltamalla. Hän käyttää pistoolia.

Venäläinen herrasmies Vitaly Kryukhin on yhdistänyt kaksi harrastustaan, kahden käden pistooliammunnan ja musisoimisen. Mies huomasi, että oikean kokoisiin metallilevyihin ampuminen tuottaa tietyn sävelen. Hän ripusti eri kokoisia levyjä seinämään saadakseen itselleen soittimen, ja harjoitteli soittamaan melodioita levyjä tulittamalla.

Kun hyvin pukeutunut parrakas pistoolisankari ottaa taustalleen säestysyjoukot ja tyhjentää lippaansa hiekkakentällä Oodi ilolle ja Piippolan vaarin säveliin, on internetin valloitus taattu. Kaiken lisäksi musiikki on painajaismaisen kammottavaa kuultavaa ja ehkä absurdein musiikkikokemus pitkään aikaan.

Kiitos internet, kiitos Venäjä.

Ilmeisesti video on kuvattu Suomussalmella. Lisäksi Kryuchinin taustayhtyeessä soittavat suomalaiset Leif Rören, Laura Matilainen ja Milka Suominen. Valitettavasti osaava taustaorkesteri ei vähennä metallilevyjen nuottien tuskaista huojumista.

Lisää luettavaa