”Verkkotapahtuma ei voisi mitenkään tavoittaa sitä ydintä ja merkitystä, mikä festivaalissa on arvokkainta” – Mars on peruttu

Seinäjoella järjestettävä musiikkialan tapahtuma on peruttu.

Mars-festivaali siirrettiin aluksi helmikuulta huhtikuuksi. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi koko tapahtuma on nyt peruttu tältä vuodelta. Alla tapahtuman tiedote.

MARS-festivaalia ei järjestetä vuonna 2021! Vuodesta 2010 lähtien katkeamatta Seinäjoella järjestetty tapahtuma palaa Rytmikorjaamolle seuraavan kerran 17.-19.2.2022.

Perinteisesti helmikuulle sijoittunut MARS 2021 siirrettiin jo aikaisemmin huhtikuulle. Edelleen haastavina jatkuvat olosuhteet eivät mahdollista valtakunnallista yleisöä houkuttelevan ja kansainvälisiäkin puhujia esittelevän tapahtuman järjestämistä.

”Suunnittelimme pitkään kokonaisuudessaan verkkoon sijoittuvan korvaavaan tapahtuman järjestämistä. Lopulta totesimme, ettei verkkotapahtuma voisi mitenkään tavoittaa sitä ydintä ja merkitystä, mikä MARSissa on arvokkainta. Yhteisöllisyyttä ja kohtaamista ei verkkotapahtumassa voisi samalla tavalla tavoittaa” kommentoi MARS-puheohjelmasta vastaava Sami Rumpunen.

Vaikkei MARSia järjestetä, jatkaa se silti aktiivista keskustelua! Kevään mittaan MARS tulee tarjoamaan kaikille maksutonta musiikkialaa koskevaa sisältöä, kuten näkemyksiä, kokemuksia ja odotuksia haastavasta työstä vallitsevien poikkeusolojen keskellä. Kehotamme siis seuraamaan MARSin kanavia kevään lähestyessä!

Vuodelle 2021 ostetut pääsyliput käyvät myös MARS 2022 tapahtumaan sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 11.4.2021 saakka ottamalla yhteyttä osoitteeseen hei@tiketti.fi.