Vesala julkaisi varsinaisen scifi-eepoksen – katso video täältä

Vesalan uusi video on ilmestynyt.

Vesala Tavastia 02.09.2016
Anu Leppäharju

Vesala on julkaissut musiikkivideon upeaan Mul ei oo lapsuudensankarii -kappaleeseensa. Suoratoistopalveluihin biisi ilmestyi viime vuoden lopulla.

Videon on ohjannut Viivi Huuska, kuvannut Max Smeds ja tuotannosta on vastannut elokuvatuotantoyhtiö Mjölk.

”Videon teko lähti sillä tavalla erikoisesti, että ensin pyysin mukaan kuvaajan. Yleensä mietitään aluksi kuka mahtaisi olla oikea ohjaaja. Etsiskelin syksyllä mielenkiintoista kuvaajaa tuleviin yhteistöihin ja kun törmäsin Max Smedsin tekemiin juttuihin niin tiesin heti, että tuossa on superlahjakas tekijä. Nähtiin kerran, sovittiin että ryhdytään hommiin, ja sen jälkeen ollaankin tehty yhdessä jo seuraavan kiertueen visuaalien kuvamateriaali ja nyt tämä musiikkivideo”, kertoo Vesla videosta ja jatkaa:

”Onneksi Viivi Huuska halusi ohjata tämän, hänellä on vahva näkemys ja ote, jota tällainen polveileva kappale kaipaa. Tämä on ilman muuta massiivisin musiikkivideo, jonka kuvauksessa olen koskaan ollut. Kuvaukset kestivät kaksi päivää, lilluin limassa jättimäisessä akvaariossa, kävelin pellolla pakkasessa vähissä vaatteissa, itkin avaruussukkulasimulaattorissa, tanssin oranssissa savussa ja niin edelleen. Viivi otti ensimmäisen soololevyni valokuvat, ja tiesin että hänen kanssaan kaikki tehdään aina megalomaanisella rakkaudella. Työryhmä oli niin hyvä, että sillä porukalla pitäisi tehdä kokonainen leffa.”

Katso video alta. Jos linkki ei toimi, niin levy-yhtiö pakottaa sinut katsomaan sen täältä.