Vesivahingon tuhoja korjataan yhä – osa peruuntuneista Lepakkomiehen keikoista Suvilahden Tiivistämölle

Evakkomies tulee pian!

07.05.2019

Kerroimme aiemmin esimerkiksi täällä, miten Lepakkomies-baari joutui veden valtaan ja keikat siellä jouduttiin perumaan pitkälle tulevaisuuteen (kts. kuva yllä).

Vaan hätä ei ole tämän näköinen! Tänään Lepiksestä nimittäin kerrottiin, että toiminta jatkuu kesän aikana Helsingin Suvilahdessa.

”Maaliskuun lopussa sattunut vesivahinko hidastaa edelleen Ravintola Lepakkomiehen keikkatoimintaa, mutta ei missään nimessä pysäytä sitä. Sillä aikaa kun Helsinginkadun päämajaa remontoidaan, avataan Suvilahden Tiivistämölle touko-kesäkuussa Evakkomies-klubi, jossa järjestetään alunperin Lepakkomieheen suunniteltuja keikkoja. Tapahtumasarjan aikana Tiivistämön Lepakkomies-simulaattori tarjoaa monipuolisen kattauksen punkkia, indierockia, hardcorea ja muuta vaihtoehtomusiikkia, josta klubin esikuvakin on tullut tunnetuksi.

Evakkomies-klubi koostuu yhteensä kuudesta itsenäistä ja täysin erilaisesta bändi-illasta, joiden aikana Tiivistämön lavalle nousevat mm. Cannibal Accident, St. Hood, Foreseen, Black Magic Six, Kap Kap, Särkyneet, Lokit sekä yhtä jäsentä lukuunottamatta klassisessa kokoonpanossaan esiintyvä Ne Luumäet, joka heittää keikan nimellä Ns. Luumäet. Klubin tarkoitus on pitää huolta siitä, että myös kesällä 2019 lepisbändeillä ja lepisjengillä on paikka minne mennä.”

Katso koko postaus alta. Loistava, loistava uutinen tämä!

Lisää luettavaa