Viikon paras musiikkivideo on tässä ja budjetti tuskin päätä huimaa, vaikka asialla onkin Ariana Grande

Ariana Grande kirjoitti pari hittii, Victoria Monét.

05.04.2019

Ariana Grande julkaisi uuden kappaleen kiitoksena faneille. Monopolylla vierailee Grandelle lukuisia kappaleita kirjoittanut Victoria Monét.

Monopolysta julkaistiin samalla musiikkivideo, jonka ohjasi Alfredo Flores ja Ricky Alvarez. Molempia voinee kutsua Monétin tavoin Granden läheisiksi yhteistyökumppaneiksi, etenkin kun Alvarez on Granden entinen poikaystävä. Näin ollen videon on todella kotikutoinen, eikä sisällä studiopöhinää.

Jos Granden edelliset musiikkivideot ovat olleet massiivisia pläjäyksiä, niin tämä ei sitä ole, mutta se ei laske viihdearvoa. Enemmänkin nostaa.

Videolla Grande ja Monét hassuttelee, kuvaten myös osan videosta itse pelkällä käsivaralla. Efektit ovat kuin Instagramista konsanaan. Muun muassa Donald Trump saa kyytiä, siis aivan kirjaimellisesti. Sekä heitterit ja muut vakiot.

Granden uudelle levylle kappale ei mahtunut, mutta se ei tarkoita, että kappaleessa olisi mitään vikaa. Pääosin, Grande jatkaa tutulla laadukkaalla linjallaan. Joku voisi toki aina kysäistä, että liittyykö Billie Eilishin jättisuosio kappaleen julkaisuun millään tavoin. Grande on hallinnut erinäisiä musiikkilistoja mielensä mukaan, joten kenties on aika ottaa hommat haltuun. Tai sitten ei.

Oli miten oli, pistä video pyörimään alta.

Lisää luettavaa