Viime vuoden kenties parhaan kotimaisen räppilevyn tehnyt Good Boys julkaisee uuden biisin – ja se on loistava

Good Boysilta uutta materiaalia perjantaina.

07.06.2022

10. päivä kesäkuuta eli tämän viikon perjantaina ilmestyy uusi Good Boys -single Jaan posti. Ja kyllä, kappaleen nimi kirjoitetaan juuri noin.

Tiedote kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Elämän realiteetit eivät hellitä kesälläkään: Jos meinaat kuluttaa, pitää myös tienata. Tuoreen Good Boys -rap-ryhmän jäsenet Hew Lorry, ¥oung oatl¥, MC Vatkain ja Sensei Cook avaavat omia varainhankinta keinojaan ja motiiveja biisissä ‘Jaan posti. Hommia painetaan muun muassa tanssiopettajana, sushikokkina, DJ:nä ja postinjakajana. Saundiltaan teos osuu omaperäisesti jonnekin nykyrapin ja perinteisemmän tyylin välimaastoon”, tiedote kertoo.

Good Boys itse kommentoi, miten ”Tää on hyvä biisi”. On vaikea olla eri mieltä, sillä Rumban sähköpostilaatikkoon ennakkoon ilmestynyt kappale sisältää jälleen täysin suvereenia riimittelyä, kurkkauksen Good Boys -räppäreiden erikoiseen mielenmaisemaan ja luonnollisesti toki myös huikean biitin.

Kappaleen julkaisee Dödstil, ja keikkaa on tulossa pitkin kesää. Niitä odotellessa voi kuunnella ja katsoa bändin haastattelun alta, ja kuunnella viime vuonna ilmestyneen Asfalttiviidakos-levyn nerokkaan videobiisin täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Rumba (@rumbalehti) jakama julkaisu

Lisää luettavaa