Viime vuonna loppuunmyyty elektronisen musiikin festivaali Espoossa sai lisää esiintyjiä tälle vuodelle

CNNCT sai lisää esiintyjiä.

05.05.2023

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT on julkistanut lisää artisteja. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta nyt myös kovassa nosteessa olevat Biscits, Eden Prince, Dobé ja Parkerstrange sekä suuri joukko kotimaisia huippunimiä.

Perjantaina 16. kesäkuuta Espooseen saapuva Biscits on Southamptonissa syntynyt ja kasvanut DJ/tuottaja, joka kerää kuukausittain yli kaksi miljoonaa kuuntelijaa pelkästään Spotifyssa. Hänen Your Body -kappaleensa oli yksi vuoden 2021 soitetuimmista tech house -biiseistä.

Lauantaina 17. kesäkuuta CNNCTin lavalle nouseva Eden Prince on brittiläinen house-tuottaja, jonka kappaleet ovat saaneet huikeat 250 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Eden Princen tuotantoon lukeutuu monia alkuperäiskappaleita ja remixejä, joita ovat julkaisseet muun muassa levy-yhtiöt Good Company, Atlantic, Defected ja Solotoko.

CNNCT Festivalin nyt julkistettavia kotimaisia huippuartisteja ovat perjantaina lavalle nousevat Deloop, Galrav, Jekaterina, Milla Lehto, Roman Jack, Saab, Sami Brothers, Siim Griffel, Sønin ja Ulrika sekä lauantaina esiintyvät Anastasija, Atro, Bloom, Concha, Markson, Martin K4rma, Orion, Sheikkinen, Simona, Stede, Supermodels From Paris ja TMPR.

Tapahtumaan on jo aiemmin julkistettu perjantaina nähtävä pääesiintyjä, Napolin teknokuningattareksi nimetty Deborah De Luca, lauantain ykkösnimi, ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer sekä italialainen Meduza ja norjalainen KREAM.

Lisää luettavaa