Ville Malja on muusikko ja valokuvaaja – jälkimmäisiä teoksia pian esillä näyttelyssä: ”On tehty sinunkauppoja, juostu vessassa ja saunottu”

Rumba suosittelee!

09.03.2023

Aikoinaan Lapkosta ja tätä nykyä myös Moon Shotista tunnettu muusikko Ville Malja on vuosia ollut ammattivalokuvaaja, jonka teoksia on nähty niin Helsingin Sanomissa, mainoksissa kuin levy-yhtiöden promoissakin.

Musiikkimuseo FAME – Finnish Music Hall of Fameen avautuu Maljan musiikkiaiheisia teoksia yhteen kasaava Laulavat ikonit -niminen näyttely.  Näyttely avataan 23. päivä maaliskuuta. Kuvissa nähdään muun muassa Ismo Alanko, Mariska, Eino Grön, Anna Eriksson, Vilma Jää ja kymmeniä muita maamme eturivin artisteja sekä marginaaleissa vaikuttavia tekijöitä.

”Malja on viettänyt artistien kanssa hiljaisia hetkiä, matelevia tunteja ja lyhyitä päiviä. Malja on kuunnellut, katsonut ja tutustunut: hän on rakentanut luottamuksen dialogin. On tehty sinunkauppoja, juostu vessassa ja saunottu. Tämä sanaton dialogi toistuu kuvissa rauhana, läsnäolevuutena ja piilottamattomina säröinä. Julkisuudesta tuntemamme tähdet laskevat Maljan kuvissa hetkeksi maskinsa ja näyttävät kameralle sen, mitä muutoin peittävät ja minkä he ammattinsa puolesta osaavat niin hyvin piilottaa – oman haavoittuvan itsensä”, kertoo näyttelyn esittely.

Näyttely on avoinna 23.3.2023–29.10.2023 välisen ajan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ville Malja (@maljaville) jakama julkaisu

Lisää luettavaa