VilleGalle antoi varsin suorasanaisen haastattelun: tulilinjalla muun muassa tauolle jäävät artistit ja tv:n laulukilpailut

JVG-puolikas jutteli Rapportille.

Anu Leppäharju

Suomalaisen populaarimusiikin lumo on toimittaja Anni Gullichsenin juttusarja, jonka kolmannessa osassa ääneen pääsee VilleGalle. JVG:n puolisko puhui Rapport-alustalla julkaistussa haastattelussa suunsa varsin puhtaaksi.

Alla vain muutamia esimerkkejä VilleGallen mielipiteistä. Lue haastattelu ja joukkorahoita juttusarjaa tästä klikkaamalla.

Popkorni-albumista:

”Visio meidän uusimpaan levyyn lähti siitä, kun mä huomasin edelliskesänä, että kaikki artistit valitti väsymystä ja sitä, kuinka raskasta on. Mulle tuli sellainen fiilis, että eihän jengi tee edes musaa enää! Tekevät yhden biisin puoleen vuoteen, mikä on mun mielestä se suurin stressi, keikathan on vaan hauskaa.”

Mikael Gabrielin soittolistaboikotista:

”Kyllä me ollaan koko ajan tiedetty mikä se on se juttu, että Kolmonen ja Nelonen riitelee keskenään ja niitä vituttaa, jos JVG on sillä toisella kanavalla.”

Tv:n laulukilpailuista:

”Voice of finlandit ja idolsit vähän niin kuin promoaa niitä tuomareita, se on niiden ohjelma. Toi oli nyt Antti Tuisku -show.”

Cheekin, Robinin, Sannin ja muiden artistien lopettamispäätöksistä ja tauolle jäämisistä:

”Voi että kun sieltä tulisikin oikeasti hyviä tyyppejä tilalle. Vähän pelottaa, että toi on nykyään artistille tollanen temppu, että ’nyt me lähetään pois, byebye, tulkaa meidän vikoille keikoille, ostakaa liput’, ja sitten puolen vuoden päästä julistetaan, että ’nyt me ollaan back’ ja tulee ihan täysin uusiksi kaikki ja sillä yritetään saada huomiota.”

Eipä tässä vielä tohdi huudella, että shots fired, mutta varsin raikas populaarimusiikkipuheenvuoro kaiken kieli keskellä suuta puhumisen sekaan.