Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers julkaisi uutta musiikkia – tuore single kertoo arkipäiväisestä rakkaudenosoituksesta

Yhtye työstää myös omaa videopeliään.

26.03.2023

Kotimainen virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers palaa uuden musiikin pariin muutaman vuoden tauon jälkeen. Tanssimusiikkia ja visuaalista kerrontaa yhdistelevä fiktiivisistä hahmoista koostuva yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia, josta ensimmäinen kappale on nyt kuultavissa.

Julkaisupäivänään yli 20 maassa soittolistoille noussut Underneath My Raincoat perustuu tositapahtumiin.

”Kappaleen teksti sai inspiraationsa, kun näimme kahden tytön tulevan ulos kaupasta kaatosateeseen. Toisella heistä oli sadetakki, jonka alle molemmat menivät sateelta suojaan. Heille tuli kaino hymy huulille. Se oli niin elokuvallinen hetki, ja ajattelimme, että nämä nuoret ansaitsevat laulun”, yhtye kommentoi.

”Sadetakin jakaminen on voimakas ja suloinen teko. Se on myös loistava tapa osoittaa toiselle rakastavasi häntä, vaikka olisit liian ujo sanomaan sitä ääneen.”

Uuden musiikin lisäksi yhtye työskentelee parhaillaan oman animaatiosarjan ja pelin parissa. Titmouse-animaatiostudion kanssa hiljattain sopimuksen tehnyt bändi julkaisi reilu vuosi sitten Studio Killers 404 -animaatiosarjansa pilottijakson, joka on katsottavissa muun muassa Youtubessa.

Kuuntele uusi kappale ja katso sen kylkeen tehty musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa