Voice of Finland -voittaja Siru Airistola listasi Rumballe kappaleet, jotka haluaisi coveroida

Voice of Finland -voittaja vuosimallia 2014 listasi kappaleet, jotka haluaisi coveroida.

19.06.2015

Voice of Finland -voittaja Siru Airistola listasi Rumballe kappaleet, joista uskoisi tekevänsä mainion ja vetävän coverin. Listalta löytyy parikin melkoista yllätystä – ihan heti ei esimerkiksi Musea listalle olisi uskonut päätyvän.

Katso Sirun valinnat alta.

1. My Chemical Romance- Welcome to the Black Parade

– Tämä biisi saa vahvoja tunteita aikaan joka kerta, edelleen sadannen kuuntelukerran jälkeenkin. Biisi toimii upeasti myös alkuperäisversiona, mutta olisi kiva kokeilla, kuinka erilaiseksi tämän saisi. Biisissä on upeasti toteutettu vaihtuvat osat, joille tekisin kunniaa coverissani.

2. Elisa- Dancing

– Mun yksi kaikkien aikojen suosikkibiiseistä. Oon tätä keikoillakin vetänyt ja koen tämän jo melkein omaksi biisikseni.

3. Muse- Uprising

– Musen biiseissä on sitä jotain. Upeat melodiat ja mielenkiintoiset sanat. Uprising toimii hyvin naisen äänelle tällaisenaan, mutta coverin kokeilisin tehdä riisutumpana.

4. Lara Fabian- Adagio (italian)

– Biisi on hyvä esimerkki siitä, kuinka joissain biiseissä ei tarvitse ymmärtää sanaakaan, ja silti melodian ja tulkinnan kautta tulee niin vahvasti kappaleen tunne esille. Tämä versio on upea ja tykkään siitä älyttömästi, mutta olisi hauska kokeilla riisua biisi täysin ja kehitellä siitä jotain aivan erilaista. Alkuperäistä kunnioittaen.

5. Imogen Heap- Hide and seek

– Tämä kuuluu siihen ”kaikkien aikojen suosikkibiisejäni”- listaan. Tekisin tästä tyylikkään, leikittelevän pop- kappaleen.

Lisää luettavaa