Volbeat haastaa Haloo Helsinkiä, mutta Suomen virallisella albumilistalla on hämminkiä

Joulu näkyy.

13.12.2021

Viikon korkein uutuus Suomen virallisella albumilistalla on Volbeat. Tällä hetkellä Servant of the Mind -levy löytyy listan neljänneltä sijalta, mutta myös sijalta 40. Valistunut arvaukseni on, että fyysiset myynnit oikeuttavat tuohon neljänteen sijaan ja striimeillä selittyy 40. sija. Jostain syystä ne on indeksoitu kahdeksi eri levyksi listalle. Deluxe-version ei pitäisi olla mikään syy sille.

Mikäli listan kärkikamppailu on ollut tiukka, Volbeat voisi periaatteessa nousta aina ykköseksi asti. Nyt kolmen kärki on sama kuin edellisviikkona: Adelen 30 ykkösenä, Suvi Teräsniskan Maailma tarvitsee joulun kakkosena ja Haloo Helsingin Älä pelkää elämää kolmantena.

Ja joululevyjä, niitä muuten riittää: Sian Everyday Is Christmas (8. sija), Michael Bublén Christmas (10.), Lasten joulu (16.), Mariah Careyn Merry Christmas (19.), Joulu (25.), Teräsniskan Joulun henki (26.) ja Antti Tuiskun Minun jouluni (38.).

Samma gamla vanligan suomiversio on singlelistan ykkösenä jo 13:ta viikkoa putkeen. Ja noin muuten on jouluiset tunnelmat sinkkulistankin puolella. Ei siitä sen enempää.

Lisää luettavaa