Vukilta jälleen uusi digijulkaisu, tällä kertaa kokonainen minialbumi

03.02.2012

Johanna Kustannukselta omilleen jäänyt naisartisti tyhjentää pöydän ennen uuden albumin kimppuun siirtymistä.

Vukin kehutusta Plains-levystä on vierähtänyt jo kolmisen vuotta, mutta rouva on pysynyt aktiivisena. Hän on julkaissut livekokoonpanossaan ja Kap Kap -yhtyeessä vaikuttavan Juho Alajuuman kanssa musiikkia SLKJ-nimellä ja heittänyt väliin myös jonkun Nick Cave -coverin. Nyt hän tarjoaa Bandcamp-sivullaan Vuk-levyjatkumoon kuuluvan livehenkisen The Plains, Wide Open, Alive -minialbumin.

Kuten nimestä voi päätellä, uutuus sisältää paljon Plainsin biisejä ja yhden aikoinaan levyltä yli jääneen kappaleen. Albumi on tarjolla kuukauden ajan ilmaiseksi tai vapaavalintaista summaa vastaan, myöhemmin sille määritellään kiinteä hinta. Vukin rinnalla levyllä esiintyvät rumpali Janne Lastumäki ja kosketinsoittaja Katri Onnela.

Vuk määrittelee tiedotteessa levyn hyvästijätöksi Plains-ajanjaksolle ja aikoo seuraavaksi keskittyä uuden studioalbumin tekoon. Levylle etsitään rahoitusta yhdysvaltalaisen Kickstarter-sivuston kautta, sillä levytyssopimusta ei Vukilla ole ollut Johanna Kustannus / Universal -fuusion jälkeen.

Kuuntele ja lataa The Plains, Wide Open, Alive täältä.

Lisää luettavaa