Weekend-festivaali muuttaa Hämeenlinnaan – esiintyjiä JVG:stä Tove Lon kautta Nina Kraviziin

Tapahtuma laajenee kolmipäiväiseksi.

01.12.2021

Weekend-festivaali järjestetään ensi kesänä Kantolan tapahtumapuistossa ja sen viereisellä teollisuusalueella Hämeenlinnassa. Tapahtuma laajenee kolmipäiväiseksi, päivämäärät ovat 1.–3. heinäkuuta 2022. Tapahtuma-alueen kerrotaan olevan pinta-alaltaan suurimpia koskaan järjestettyjä festivaalialueita Suomessa.

”Weekend järjestetään juhlavuoden kunniaksi suuremmin kuin koskaan aikaisemmin”, kertoo Weekendin Festival Director Martin Mustonen.

”Kantolan tapahtumapuisto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet täysin uudistuneelle ja suuremmalle Weekend Festivalille. Haluamme olla Suomen eurooppalaisin festivaali ja siihen tarvitaan suuri ja toimiva tapahtumakenttä. Lisäksi Hämeenlinna on loistavien liikenneyhteyksien päässä isojen kaupunkien keskellä. Luomme tätä tapahtumaa yhdessä hämeenlinnalaisten kanssa tekemällä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa mahdollisimman laaja-alaisesti.”

Weekendin tiedotteen mukaan Kantolassa nähdään 80 artistia. Nyt julkistetut artistit ovat Tove Lo, Nina Kraviz, Boy Pablo, Jay 1, Pi’erre Bourne, Rezz, Surf Curse, Tchami ja Zhu sekä kotimaiset Cledos, Ibe, JVG, Pyhimys, Sanni ja Yeboyah. Pääesiintyjiä ja muita artistijulkistuksia lupaillaan pian.

179 euron hintaisten Weekendin kolmen päivän lippujen ennakkomyynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 3. joulukuuta klo 9. Muut liput tulevat myyntiin 10. joulukuuta.

Lisää luettavaa