Weekend tarjoaa räppipäille ensi kesänä maistuvat kekkerit – kovan luokan nimiä heti ensimmäisten kiinnitysten joukossa

Weekend kertoo ensimmäisiä kiinnityksiään.

29.01.2018

Weekend Festival on julkistanut ensimmäiset kiinnitykset ja yleisesti EDM-festivaalina tunnettu tapahtuma tarttuu tänä vuonna ilmeisen tiukasti rap-fanien kiinnostuskiikareihin kiinni. Weekend väläyttää heti pöytään nimiä, joiden olisi voinut olettaa komeilevan myös samana viikonloppuna järjestettävän Blockfestin rosterissa.

Weekend Festival järjestetään 17.-19. elokuuta.

Kerroimme jo eilen Weekendin Migos-kiinnityksestä ja tämän jättikiinnityksen seuraksi saadaan myös seuraavat rap-yleisöä kiinnostavat nimet: Stefflon Don, Big Shaq, Ski Mask The Slump God ja JVG.

Big Shaq on hyvin erikoinen kiinnitys, kyseessä kun on Michael Dapaahin parodiahahmo. Shaq:lla on kuitenkin sen verran hyvin lähtenyt vitsi liikenteeseen, että eiköhän kesäksi ole tiedossa vielä jotain lisää. Shaq:sta voit lukea enemmän jutun alta.

Ski Mask The Slump God edustaa uuden aallon räppäreitä ja nauttii nyt jo jättisuosiosta. Stefflon Don on nouseva brittinimi, josta kuullaan varmasti vielä paljon. JVG:n tietääkin sitten varmasti kaikki Rumban lukijat jo entuudestaan.

Toki Weekend on julkistanut myös EDM-nimiä ja ensimmäisiä julkistuksia ova David Guetta, Oliver Heldens, Showtek ja Slushii. Luvassa on vielä 70 nimeä lisää ja seuraavat nimet julkaistaan 5. helmikuuta. Kannattaa siis suunnata lukemaan lisätietoja täältä.
Lisää luettavaa