Wigwam-paluu on tosiasia – myös lisäkeikka tulossa: ”Voimme puhua Wigwamin 50 -vuotisjuhlakokoonpanosta”

Wigwamin paluu on nyt Wigwamin paluu ihan virallisesti.

18.07.2018

Wigwamin 50 –vuotista taivalta juhlistetaan tulevana syksynä konserttisalikiertueella. Juhlakiertue kattaa kaiken kaikkiaan kolme kaupunkia ja konsertteja koetaan syksyllä Turun lisäksi Helsingin Kulttuuritalossa ja Tampere-talossa.

Helsingin ensimmäinen konsertti myytiin loppuun ennätysajassa, mistä johtuen Helsinkiin on julkaistu lisäkonsertti, joka avaa kiertueen Kulttuuritalossa keskiviikkona 26. syyskuuta. Logomossa suomiprogen legendojen juhlakonsertti päästään kokemaan lauantaina 6. lokakuuta.

Juhlakonserttien kookoonpano koostuu Wigwamin entisistä jäsenistä ja huippumuusikoista, kuten Jukka Gustavson, Jim Pembroke, Rekku Rechardt, Esa Kotilainen, Pave Maijanen ja Jan Noponen. Juhlakiertueella esiintyy myös vierailevia Wigwam-taustan jakavia huippumuusikoita, kuten Pedro
Hietanen ja Mikko Rintanen.

Aikaisemmin kesällä julkaistiin, että kiertueella esiintyy Wigwam Experience –niminen yhtyeen entisistä jäsenistä koostuva kokoonpano.

Laulaja Jim Pembroken mukaantulo muutti kuitenkin asetelmaa niin, että kyseessä ei enää ole yhtyeen entisistä jäsenistä koostuva Wigwam Experience –kokoonpano, vaan ehta Wigwam –yhtyeen 50–vuotisjuhlakokoonpano.

”Emme halunneet käyttää kiertueen yhteydessä pelkkää Wigwam –nimeä vielä, kun Jim ei ollut vahvistanut mukanaoloaan. Nyt voimme kuitenkin puhua Wigwamin 50 -vuotisjuhlakokoonpanosta, joka on kasattu vain ja ainoastaan tätä kiertuetta varten”, Wigwam-legendat Pekka ”Rekku” Rechardt ja Jukka Gustavson kertovat.

Lisää luettavaa