Windows95manin UMK-kappale ja video on silkkaa vittuilua koko euroviisuinstituutiolle

Windows95man ei peittele esikuviaan. Eikä paljon mitään muutakaan.

17.01.2024

Ysäriretro ja etenkin ysäridance on hirvittävin asia koskaan. Kukaan ei tehnyt ysäridancea tosissaan edes 1990-luvulla, vaan kappaleita tungettin markkinoille satamäärin vain ja ainoastaan markkojen/liirojen/puntien/ruplien takia. Retrobuumissa haisee vielä pahemmin kainalopierun tympeä mädän kananmunan tuoksu.

Siksi on pakko myöntää, että naurahdin ihan aidosti ääneen Windows95manin videolla kohdassa 2:45, kun Windows95manin eli Teemu Keisterin ja taustatanssijoiden koreografiaan kuului kainalopierujen tekeminen.

Vaikka läppäviiksinen huumorimusa ei kiinnostaiskaan, niin tuo kohta on aidosti aivan helvetin hauskaa itseironista vittuilua koko genrelle. Samalla muutaman sekunnin pätkä on selkeä keskisormen ojennus UMK-kisalle ja koko euroviisuinstituutiolle. Haluatteko kolme minuuttia höyryävää ripulipaskaa, missä ei ole mitään omaa – ja se on koko homman tarkoituskin? Tässä sitä nyt teille on tarjolla, ota, hiero naamaasi ja korviisi ja nauti. Koko kappale on liian lyhyistä farkkushortseista pilkottava karvainen kivespussi, jonka esillä vilkkumisesta tulee likainen olo.

Tuon selvempää vittuilua koko genrelle, UMK:lle ja euroviisuinstituutiolle ei ole UMK:ssa ennen nähty. Golf-aplodit ovat paikallaan.

Videon voit katsoa täältä.

Lisää luettavaa