Yhdysvaltalaisessa yliopistossa voi Yeezustella kunnolla – Kanye Westistä yliopistokurssi

Ensimmäisenä koulupäivänä kannattaa muistaa muistiinpanovälineet.

Kanye West
Angel Laws

Kiinnostaisiko opiskella Kanye Westin perusteita yliopistossa asti? Jos vastasit kyllä, niin sitten kannattaa hakeutua Washington University in St. Louisiin.

St. Louisissa sijaitsevassa yliopistossa on jatkossa kurssi nimeltä Politics of Kanye West: Black Genius and Sonic Aesthetics. Kanye Westiä pidetään kurssissa kulttuurisena ikonina, jonka kautta on helppo käsitellä esimerkiksi politiikkaa, rotua, seksuaalisuutta ja tietysti kulttuuria.

Westiä pidetään yleisesti narsistisena kuumakallena, mutta hänen musiikissa on käsitelty todella vaikeitakin aiheita. Asioita, joiden kanssa erityisesti mustat nuoret kamppailevat.

Kanye West ei ole ensimmäinen räppäri, jota tutkitaan yliopistossa. Aiemmin vastaavaa on ollut tarjolla muun muassa Outkastista.

Hauskana puolena Kanye West -kurssissa voi pitää sitä, että Westin ensimmäinen levy oli nimeltään College Dropout. Tätä levyä seurasivat samaa teemaa jatkaneet Late Registration ja Graduation. Toivottavasti opiskelijoilla ei käy samoin kuin Westille, paitsi jos päätyvät vielä joskus vastaavan uutisen aiheeksi.

Kasasimme alle yhden videon jokaiselta mainitulta levyltä. Niiden kautta voi valmistautua ahkeraan opiskeluun.