Yksi vuoden suurimmista rap-kappaleista on oikeasti pelkkä vitsi – nyt musiikkivideolla hengailee maailmantähtiä

Ei enää Roadman Shaq vaan Big Shaq.

29.10.2017

Uutisoimme aiemmin syksyllä Roadman Shaq:sta, kun kyseinen tapaus oli vasta pikkuhiljaa nousemassa ilmiöksi synnyinmaassaan Englannissa.
Kyseessä on siis brittikoomikko Michael Dapaahin hahmo, jolla koomikko parodioi roadmaneja, eli brittiläisiä kovanaamoja, sekä räppäreitä.

Nyt homma on räjähtänyt täysin käsiin ja mies on herättänyt mainetta myös Yhdysvaltain puolella, mitä voi jopa pitää ironisena asiana. Brittiräppärit kun eivät aivan automaattisesti siellä lyö läpi ja nyt niitä parodioiva koomikko onkin yksi seuratuimmista tekijöistä.

Roadman Shaq on matkan varrella muuttunut Big Shaq:ksi ja hänen jo kulttistatuksen ansainneesta radio-freestylestä on tullut aivan täysverinen rap-biisi, joka kantaa nimeä Man’s not hot. Nyt biisille saadaan video.

Videolla Big Shaq:sta on kuoriutunut kansainvälinen tähti ja Englannin sijaan hengaillaan Yhdysvalloissa. Takki pysyy edelleen päällä, koska kuuma ei missään nimessä ole. Videolla nähdään maailmantähtiä kuten DJ Khaled, Waka Flocka Flame ja Lil Yachty.

Video on kerännyt parissa päivässä yli kuusi miljoonaa katselua ja noussut nyt Youtuben trendaavimpien videoiden joukkoon, eli eiköhän tästä ilmiöstä tule hetkeksi vielä suurempi. Tsekkaile video alta, sen alta löydät Big Shaq:n vierailuja Ebro Dardenin radiolähetyksessä.



Lisää luettavaa