Yläkoululaiset saivat open mic -sessioihinsa vieraaksi melko korkean profiilin vieraita

12.05.2015

Chicagon yläkoululaiset saivat kokea Yeezuksen ylösnousemuksen Chance the Rapperin pyörittämässä open mic -tapahtumassa. ”Uusi André 3000” -arvonimen saanut monilahjakkuus on järjestänyt kyseisiä iltamia kahdesti kuukaudessa. Tällä kertaa yläkoululaisille suunnatussa tapahtumassa nähtiin todellisia Chi-Cityn tähtiä kun lavalle asteli Vic Mensa ja Kanye West.

Mistä tahansa herroista ei ole enää rap-musiikin saralla kyse. Chance the Rapper on ehtinyt toimimaan (julkaisematta yhtäkään studioalbumia) Lollapaloozan Chicagon keikan pääesiintyjänä ja Vic Mensa tehnyt juuri sopimuksen Roc Nationille.

Varmimmasta tärykalvojen puhkaisusta vastasi tietysti kuitenkin Kanye West. Yllätysesiintyminen sisälsi Westin uuden singlen All Day, Vic Mensan singlen U Mad ja College Dropout -levyltä We Don’t Care -kappaleen.

Samana päivänä West myös sai kunniatohtorin arvonimen plakkariin School of the Art Institute of Chicagolta. Kun Kanye on julkaissut kuitenkin College Dropout -nimisen levyn, voi tohtorin arvonimeä luonnehtia kohtalaiseksi saavutukseksi.

Ettei uutiset Westistä jäisi liian vähäisiksi, tuli eilen julki tieto uudesta elokuvaprojektista. Chicagoon sijoittuva musikaalikomedia Chiraq pohjautuu vanhaan kreikkalaiseen tarinaan Lysistrataan. Spike Leen ohjaamassa musikaalissa ovat rooleissa myös Samuel L. Jackson sekä Jennifer Hudson.

Viime viikolla tuli tieto Westin toisestakin leffaprojektista. Yhteistuotanto Damon Dashin kanssa on nimeltään Too Honorable.

Lisää luettavaa