Yle: Rock in the City -festivaali Porissa peruttiin ennennäkemättömän nopeasti, kanssafestarin promoottori tuohtunut: ”Minulle väitettiin, että Rock in the City ei ole tulossa Poriin”

Tämähän meni erikoisesti.

23.01.2019

Uutisoimme aamulla täällä, miten Rock in the City -festivaalin oli määrä tapahtua tänä kesänä peräti yhdeksässä kaupungissa.

Nyt Porin festivaali on kuitenkin peruttu erikoisen väärinkäsityksen takia.

Yle kertoo sivuillaan täällä, miten Rock in the City oli ehtinyt hakea luvan Porin teknisen palvelukeskuksen palvelupäällikkö Heikki Tuomiselta. Tapahtuma kuitenkin kiellettiin tänään, kun kaupungin edustajille selvisi, minkä kokoluokan juhlasta olisi kyse.

Ylen uutisen mukaan Rock in the Citylle oli varattu tapahtuma-alueeksi Kirjurinluodossa oleva Hanhipuiston parkkialue. Hanhipuiston parkkialue on kuitenkin liian pieni.

Närää aiheutti myös se, että Rock in the City olisi järjestetty vain kuukausi ennen Porin omaa Porispere-festivaalia. Myös Porispere järjestetään Kirjurinluodolla.

Porisperen promoottori Harri Viikuna kertoi Ylelle miten hänelle oli kerrottu, ettei Rock in the City olisi tulossa Poriin.

”Minulle väitettiin, että Rock in the City ei ole tulossa Poriin”, Viikuna kertoo Ylelle.

Ylen uutisen voi lukea kokonaisuudessaan täällä.

Kaksipäiväisen festivaalin tähtinä nähdään mm. Accept (GER), Mustasch (SWE), Eppu Normaali, Sonata Arctica ja Stratovarius sekä Nightwish-tähti Marko Hietala, joka esiintyy kaikilla Rock In The City -festivaalipaikkakunnilla.

Lisää luettavaa