Ylen uudessa ohjelmasarjassa huippuartistit esittelevät kotikylänsä ja esittävät merkityksellisiä biisejä uransa varrelta

Katsottavaa lauantai-iltaan.

24.01.2021

Yle on reagoinut aktiivisesti koronarajoituksen mullistamaan maailmaan, mitä tulee myös musiikkiohjelmiin. Tällaisia ovat olleet keväällä ja kesällä nähnyt Yle Olohuone -lähetykset, jotka jatkuvat nyt talvella. Tällä kertaa ohjelmasarjassa matkataan artistien kotikyliin, joita he esittelevät tarinoiden muodossa ohjelman juontajalle Susanna Laineelle.

Tähän mennessä kotikyläänsä ovat esitelleet Irina (Heinola), Samuli Putro (Raahe) ja Laura Närhi (Porvoo). Lisäksi artistit esittävät kourallisen omia biisejään, jotka ovat uransa kannalta merkityksellisiä ja saattavat jossain määrin liittyä myös itse ohjelman teemaan. Ohjelmien aikana yleisöllä on myös mahdollisuus äänestää toivebiisiä ennalta määrätyistä vaihtoehdoista.

Lauantaisin Yle TV1:ssa klo 21.10 esitettäviä lähetyksiä on jäljellä vielä 3. Jo esitetyt löytyy Yle Areenasta tai alta. Seuraavassa jaksossa on kotikaupunkiaan esittelemässä turkulainen Tommi Läntinen, jota seuraa Samae Koskisen ja Erinin jaksot.

Lisää luettavaa