YleX-kanavan Nosteessa-realityn toinen kausi alkaa huomenna – mukana feminististä poppia, afrobeatia, räppiä ja paljon muuta

Nosteessa-sarjan toinen kausi alkaa huomenna!

13.09.2021

YleX-kanavan Nosteessa-sarja saa toisen tuotantokauden.

Musiikkireality alkaa Youtubessa ja Yle Areenassa 14. syyskuuta. Sarjan toisella tuotantokaudella kilpailee kuusi erilaista uransa alkuvaiheessa olevaa artistia.

Sarjasta julkaistaan  joka viikko kaksi osaa. Ohjelmaa juontaa YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin.

Ohjelmassa kuusi artistia tai yhtyettä hakee omalle uralleen nostetta kilpailemalla erilaisissa musa-alalta tutuissa haasteissa. Ohjelman voittaja saa mahdollisuuden esiintyä YleXPopissa, kappaleensa radiosoittoon sekä pääsee biisinkirjoitussessioihin huipputuottaja Jurekin kanssa.

Mukana tällä kaudella on kuusi monipuolista ja erilaista artistia: vaihtoehtoisella soundilla suomalaista poppia tekevä Kah Pao, hiphop-, afropop- ja afrobeat-artisti Keys, lapsuudenystävien muodostama bändi Musketit, feminististä poppia tuottava Sorry Babe, runollinen rap-artisti Tiia Karoliina ja sekä akustista folkmusiikkia ja indiesoundia tekevä Vivi.

Huipputuottaja Jurek on mukana sarjan toisella kaudella tuomarin ja valmentajan roolissa. Valmentajan roolissa nähdään artisteja kuten Vesala, Ellinoora, Robin Packalén ja Nelli Matula.

Huomenna ilmestyy toisen kauden ensimmäinen jakso. Alta löydät tämän kauden osallistujien esittelyvideot.

Lisätietoa Nosteessa-ohjelmaan osallistuvista artisteista ja tulevat jaksot löydät YleX:n Youtube-kanavalta täältä.

Lisää luettavaa